Gebakken rog met notenslapuree en botersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De rogvleugels kruiden met peper en zout, krokant aanbakken in olijfolie, warm houden - In dezelfde warme pan de fijngesneden notensla vermengen met het overgebleven bakvocht, en mengen onder de warme aardappelpuree In een diepe pan de boter laten bruinen tot er donkere stippen zichtbaar worden op de bodem, 2 dl water toevoegen en ONMIDDELLIJK afdekken met een deksel, even laten pruttelen, een soeplepel mosterd toevoegen, alsook peper en zout, eventueel lichtjes binden - Indien de saus schift, wat extra water toevoegen - De rogvleugel serveren op de puree en rijkelijk voorzien van de botersaus.

Gebakken rog met notenslapuree en botersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietengnocchi met salie en sinaasappel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met limoen-beurre blanc
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met ham, ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept