Wijting met aardappel en tomaat

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappel en snijd deze in kleine blokjes. Kook ze beetgaar met een beetje zout. Verhit de olie in een pan en bak hierin de uiringen samen met de koenjit en het mosterdzaad. Voeg na 5 minuten de gehakte tomaten toe. Bak deze 5 minuten mee. Breng het mengsel op smaak met peper en zout en strooi de gehakte koriander er over. Bestrooi de wijtingfilets met peper en zout en bestrijk ze met de gesmolten boter. Bak ze kort in een hete koekenpan. Leg de wijtingfilets op een schaal. Lepel het aardappelmengsel er over en leg de plakjes citroen er naast.

Wijting met aardappel en tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visterrine met kappertjes en dragon
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken wijting met asperges en olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
GEPANEERDE WIJTINGFILET MET REMOULADESAUS
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken wijting met geprakte bloemkool en bote
0 min
Bekijk recept