Wijnsaus met truffel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van de boter en de bloem een blonde roux. Laat de wijn, samen met de bouillon en alle kleingesneden groenten en kruiden inkoken tot de helft en zeef het vocht. Voeg het toe aan de roux en laat het tot een saus binden. Voeg de fijngesneden truffels toe.

Wijnsaus met truffel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met truffel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept