Mintspoom met witte port

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiden (kan dag van tevoren, minimaal 4 uur invriezen) Verwarm alle basterdsuiker + water tot de suiker is opgelost Voeg 11 muntblaadjes toe Laat de suikerstroop afgedekt afkoelen en zeef het Roer er de muntlikeur door Schenk het mengsel in een ijslaatje en laat het in ca 4 uur invriezen. Roer het mengsel elk uur met een vork door. Of doe het in een ijsmachine en draai en ijs van Serveren Schep bolletjes van het ijsmengsel en doe deze in de glazen Schenk witte port over het ijs Garneer de glazen met blaadjes munt en serveer de spoom direct Vervang de witte port eventueel door 7-up

Mintspoom met witte port is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Mintspoom Met Witte Port
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept