- Meng de verse kaas met de bloem, de rietsuiker en het citroensap tot een glad beslag. - Klop het ei afzonderlijk los en meng het onder het kaasmengsel. - Voeg de muesli toe en meng alles goed door elkaar. - Verhit 1 eetl. olie in een braadpan. Doe er 1 eetl. deeg in (voor 1 minipannenkoekje). Afhankelijk van de grootte van de pan kan u 4 tot 6 minipannenkoekjes tegelijk bakken. - Bak de minipannenkoekjes aan beide zijden goudbruin (keer ze voorzichtig om met een spatel). - Haal de minipannenkoekjes uit de pan. Doe er weer 1 eetl. olie in en bak een volgende reeks pannenkoekjes. Herhaal tot alle deeg opgebruikt is. Met de gegeven hoeveelheid kan u +/- 12 minipannenkoekjes bakken. - Dien de pannenkoekjes warm of lauw op en bestrooi indien gewenst met poedersuiker. TIP: - U kan ook kleine stukjes appel, peer of banaan aan het beslag toevoegen.