Mille-feuille van knorhaanfilets met een caviaar v

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Vraag uw vishandelaar de knorhaanfilets te fileren, te ontschubben en de graten te verwijderen.
- Doe de caviaar van aubergines in een kookpot en verwarm op een zeer zacht vuurtje.
- Verwarm de olijfolie in een antiaanbakpan en kleur de knorhaanfilets aan beide zijden, maar let wel dat ze lichtroze blijven.
- Leg de filets op een bord op absorberend keukenpapier en houd ze warm.
- Intussen laat u de verse room koken in een kookpot, laat 15 min. inkoken en voeg de pesto toe. Houd dit alles warm.
- Frituur de blaadjes basilicum ong. 1 min. in een zeer hete frituurpan (180?) tot ze doorschijnend worden.
- Voor de opmaak legt u een knorhaanfilet in het midden van een warm bord, besmeer deze met een laag van 1/2 cm warme caviaar van aubergines, doe dat ook met de twee andere filets zodat u een mille-feuille krijgt. Mix de saus zodat ze luchtig wordt en giet ze in een krans rond de mille-feuille. Leg er enkele blaadjes gefrituurde basilicum op als versiering en accentueer het geheel met een snuifje Gu?rande-zout.
- Serveer zeer warm.

Mille-feuille van knorhaanfilets met een caviaar v is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


'Mille feuilles' van zalm met mierikswortel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mille feuille met chocolade en braambessen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Mille Fanti
0-10 min -
Bekijk recept
Een mille-feulles van ham en groenten gegratineerd
0 min
Bekijk recept