Marsepein

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het amandelpoeder grondig mengen met de poedersuiker. De eiwitten lichtjes opkloppen en door het amandelmengsel roeren. Besprenkelen met enkele druppels citroensap (rozenwater of oranjebloesemwater). Op een werkvlak wat poedersuiker strooien en de marsepein kneden tot hij licht en soepel is. In folie wikkelen en koel bewaren. Tip: van de marsepein kunnen ook kleine balletjes worden gerold. Bestrooid met wat cacaopoeder zien ze er extra feestelijk uit.

Marsepein is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vrolijke kerstkoekjes
60 min -
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kerststadje in de sneeuw
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept

Vrolijke kerstkoekjes
60 min -
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kerststadje in de sneeuw
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept