- Laat de Ardense koteletten +/- 2 u ontdooien op kamertemperatuur (of 7 min. op de ontdooistand in de microgolfoven). - Verhit 2 eetl. boter in een braadpan en kleur de Ardense koteletten 2 min. aan elke kant. - Voeg nog een eetl. boter toe, zet het vuur zachter en laat de koteletten ongeveer 10 min. verder bakken. De laatste minuten afdekken met aluminiumfolie, die u een paar keer doorprikt hebt, zodat het korstje krokant blijft. - Voor de groenten verwarmt u 1 eetl. olie in een brede kookpot of een wok. - Verwarm de diepgevroren groenten zonder af te dekken, zodat ze mooi groen blijven. Schep voortdurend om. Kruiden is niet nodig. - Opdienen met deegwaren (bv. Griekse pasta of tagliatelle) of hertoginnenaardappeltjes.
Ardense kotelet met forestiëregroenten is een recept van Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade