Zalmfilet met garnalen-dille-saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de zalmfilets. Doe wat olijfolie in de grillpan en bak de zalmfilets op een middelmatig vuur gaar. Maak de pakjes dilleroomsaus klaar volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg hier de roomcullinair aan toe. Verwarm de Hollandse garnalen kort mee. Strooi als laatste de dille erover. Lekker met pommes parisiennes, sla en geglaceerde witlof.

Zalmfilet met garnalen-dille-saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept