- Was 1 limoen en trek met de zesteur enkele sliertjes van de schil. Halveer de limoenen en pers ze uit. - Pel de knoflook. - Doe de olijfolie in een kommetje en pers de knoflook erbovenuit. Roer 1/2 dl limoensap door de knoflookolie. - Kook de tagliatelle gaar met zout volgens de gebruiksaanwijzing. - Bestrooi intussen de zalmfilets met zout, peper en het chilipoeder. - Verhit de boter in een koekenpan en bak de filets aan beide kanten ca. 4 minuten op een matig vuur. Haal de zalmfilets uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. - Los het visbouillontablet op in 1 1/2 dl heet water. - Blus het bakvet af met de rest van het limoensap, visbouillon en de bloemenhoning en laat ca. 2 minuten inkoken tot een saus. Breng op smaak met zout en peper. - Schep de limoen-knoflookolie door de tagliatelle en verdeel het over 2 borden. - Leg de zalmfilets op de tagliatelle. - Schep de honing-limoensaus over de zalmfilets en garneer met de limoensliertjes.