Warme runderborsjtsj

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
stijd : 30 minuten - Kooktijd : 1 1/2 uur - Voor 6-8 personen
Voorbereiding
: Schil de bieten en snijd ze in kleine blokjes. Verhit olie in een grote pan, voeg het vlees toe en bak het al roerende bruin. Voeg water of bouillon toe en laat alles afgedekt 40 min. sudderen. Voeg de bieten, kool, tomaten, knoflook en ui toe en laat alles 40 min. op laag vuur sudderen. Voeg de aardappelen toe en laat de soep 15 min. afgedekt sudderen tot de aardappelen gaar zijn. Op smaak brengen met peper en zout en opdienen. Let op: borsjtsj kan zowel warm als koud opgediend worden. Een toefje zure room hoort eigenlijk ook nog bij deze soep, die de favoriete winterkost is tijdens koude en gure winters in Oost- Europa.

Warme runderborsjtsj is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Warme Runderborsjtsj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept