Varkensrib op Torhoutse wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de rozijnen minstens één uur op voorhand in de jenever. Bruin de ribben in de boter tot ze gaar zijn. Schik ze op een schotel en hou ze warm. Giet het grootste deel van het vet af, voeg de room toe en laat inkoken. Breng op smaak met de rozijnen en de Mostaard Wostyn. Overgiet het vlees met de saus en dien heet op. Heerlijk met gebakken aardappelen of frietjes.

Varkensrib op Torhoutse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde varkensrib met artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad Met Apfelcorn
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Varkensrib Met Ananas
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrib Onder Grill
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept