Varkensgebraad vigneronne

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad het vlees rondom goudbruin in de helft van de boter. Haal het vervolgens uit de pan en bak in de resterende boter de schijfjes wortel, de gesnipperde ui en de fijngestampte knoflook. Bestrooi met peper en zout en leng aan met de azijn en de rode wijn. Voeg het kruidentuiltje toe. Leg het vlees weer in de pan. Leg het deksel erop en laat 50 tot 60 minuten braden op en matig vuur. Haal het gebraad uit de pan en bind de saus met het zetmeel. Dien de sneden gebraad op in een bodempje saus met aardappeltjes of kroketten.

Varkensgebraad vigneronne is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept