Varkensfiletlapjes met romige kruidensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de varkensfiletlapjes met zout en peper. Verwarm de margarine in een koekenpan en bak het vlees in 4-6 minuten zachtjes bruin. Sprenkel het citroensap erover. Roer de Boursin Cuisine met het basilicum of peterselie en bieslook door het bakvet. Voeg eventueel een scheutje water toe en laat het vlees in nog 4 minuten gaar sudderen. Lekker met aardappeltjes en een salade.

Varkensfiletlapjes met romige kruidensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept