Truffels 2

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de chocolade in de koffie au bain-marie. Blijven roeren tot de chocolade gesmolten is. Pan van het vuur halen en mengsel met een mixer zacht en romig kloppen Laten afkoelen. Koude boter in kleine stukjes een voor een door de chocolade kloppen. Klop in een klein straaltje de likeur erdoor. Het mengsel in een lage schaal 2 uur op een koele plaats laten rusten. Kneed van de stevige koude chocolademassa 12 truffels Wentel ze door de cacao. Koud serveren! Je kunt ze gerust bewaren, want de volgende dag zijn ze nog lekkerder

Truffels 2 is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
10 min
Bekijk recept