- Maak de uitjes schoon, snijd het meeste groen weg. Spoel de sla, droog zorgvuldig. Rol de slabladren op tot een sigaar en snijd de rol in fijne reepjes. - Kook de gedopte erwtjes in gezouten water. Houd ze stevig. Laat uitlekken. - Smoor gedurende 5 min. de lente-uitjes in 50 g boter in een stoofpan. Voeg de gesneden sla en erwtjes toe. Laat enige minuten smoren. Zout en peper. - Zout en peper het vlees. Verhit 20 g boter in een pan. Bak de tournedos op hoog vuur 4 min. aan elke kant. Houd het vlees warm tussen twee diepe borden. - Deglaceer de bodem van de pan met de maderawijn en de kalfsjus. Laat even indampen. Roer de resterende boter door de saus. - Schik de biefstukken op warme borden. Overgiet met de saus en schep de erwtjes errond. - Dien op met gekookte aardappeltjes.