Tomaat-ui-champignonquiche

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Champigons in plakjes en ui snipperen, tomaat in stukjes snijden (eigenlijk ook ontvellen en ontpitten, maar dat vind ik teveel rompslomp) eieren loskloppen. Bladerdeeg ontdooien, en met een beetje geklopt ei besmeren. Bodem van een taartvorm ermee bedekken. 50 gr. van de kaas over de bodem strooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. Fruit de ui, tomaat, champignons en bieslook/peterselie 2-3 min. Meng de losgeklopte eieren met de melk, en zout en peper. Giet de gefruite groenten in de taartvorm en giet het ei-mengsel erover, en de laatste kaas tenslotte. Ongeveer 35-40 minuten in de oven tot het stevig en bruin is. Lekker met een groene salade. Dit recept is van Nathalie

Tomaat-ui-champignonquiche is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonquiche met rookkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonquiche Met Rookkaas
30-60 min -
Bekijk recept
Champignonquiche
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Champignonquiche
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept