Sorbet a la Geuze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe een halve liter water met 250 gram suiker in een pan en breng het aan de kook.
- Neem het dan diret van het vuur en laat de suikerstroop afkoelen.
- Voeg dan de 3 dl geuze bij de suikerstroop.
- Doe het er gezeefde citroensap bij.
- Doe de massa in de sorbeti?re en draai er ijs van (kan ook eventueel in de dievries met regelmatig omzetten).
- Klop nu het eiwit schuimig en voeg dit halverwege de draaitijd bij de ijsmassa.
- Schep de sorbet in 12 gekoelde glazen.
- Bij het serveren een beetje geuze over het ijs gieten. Deze sorbet kan ook met Kriekbier worden gemaakt.

Sorbet a la Geuze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn met Geuze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romig witloofsoepje, afgewerkt met een vleugje Geu
0 min
Bekijk recept
Romig witloofsoepje, afgewerkt met een vleugje Geu
0 min
Bekijk recept
Pompoensoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept