Sandwiches

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gist in de melk oplossen, suiker aan toevoegen; bloem toevoegen, even doorkneden. Eieren en zachte boter toevoegen, zout toevoegen. Gedurende 10 min. zeer glad en taai deeg kneden. 1ste voorrijs 30 min. onder doek en plastic folie. Doorslaan van het deeg. Deegstukjes afwegen (40 g) en opbollen. 5 min. bolrijs. De deegstukjes lang maken. De sandwiches met de sluiting naar onder op bakpapier (of siliconenvel) plaatsen in verband. Voor de eerste maal instrijken met geklopt ei. Na 20 min. narijs, de sandwiches voor de tweede maal instrijken. Nog 15 min. laten rijzen. Na 5 min. de oven voorverwarmen op 200°C. Inovenen en ong. 15 min. kastanjebruin met goudgele randen afbakken. Laten uitzweten op rooster.

Sandwiches is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept