- Breng het water met boter en suiker aan de kook. - Voeg er al roerend de bloem bij en blijf op een zacht vuurtje roeren tot het deeg een bol vormt die loskomt van de pan. - Klop er met een houten lepel, van het vuur, de eieren 1 voor 1 onder. - Klop het beslag nog even verder en spuit het met een spuitzak (spuithuls met effen ronde opening) op een ingeboterde en met glutenvrije bloem bestrooide bakplaat. - Bak gedurende ongeveer 30 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven. - Bereid een vanillepudding met de melk, de suiker en het glutenvrije vanillepoeder. Laat afkoelen. Roer af en toe om velvorming te voorkomen. - Maak het chocoladeglazuur: smelt hiervoor de chocolade au bain marie, roer er de gezeefde bloemsuiker bij en voeg er zonodig wat heet water toe. - Laat de soezen afkoelen en snijd ze open, vul ze met de pudding en besmeer ze met het gedeeltelijk afgekoelde glazuur. Tip: - Door aan het soezenbeslag 60 g gemalen kaas en 40 g gemalen gekookt (glutenvrije hesp) toe te voegen, bekomt men een uitstekend hartig hapje. -Wanneer men kleine soezen bakt, mag men de baktijd iets verkorten.