Groenteburger met kerrie-mangosaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar. Hak de cashewnoten grof.
  • 2 Schil de mango en pureer 2/3 van het vruchtvlees met een staafmixer. Snijd de rest van het vruchtvlees in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgers op matig vuur 5 minuten, af en toe omkeren.
  • 3 Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de mango en de mangostukjes erdoor en verwarm 1 minuut. Leg de burgers op de borden. Garneer met de kerrie-mangosaus en de cashewnoten. Serveer het geheel met de krieltjes en de sperziebonen.

Groenteburger met kerrie-mangosaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Mara Grimms sabich (pitasandwich met aubergine en ei)
40 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevulde ananas met mangosaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Garnalenpilav met gestoomde mango
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse groenteburger met komkommersalade
15 min
Bekijk recept
Groenteburger met spinazie en zoete-aardappelfrites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaburger met wortelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoa met grapefruit, peer en geitenkaas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept