- Snijd de visfilet in stukjes van ca. 3 cm. Snijd de schoongemaakte lente-uitjes in smalle ringetjes. Snipper het gepelde knoflookteentje fijn. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes van ca. 2 cm. - Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de vis ca. 3 minuten; schep de vis met een schuimspaan uit de pan. - Roerbak in het achtergebleven bakvet de ui, knoflook en gember ca. 1 minuut. Voeg de paprika en prei toe en roerbak het geheel nog ca. 5 minuten. - Roer de hoisin saus, sojasaus en sherry door de groenten en schep de vis erdoor. Laat het geheel nog ca. 5 minuten zachtjes pruttelen. Roer dan de garnalen erdoor en laat die snel warm worden. Breng het gerecht op smaak met peper. - Lekker met rijst of aardappelpuree.
Roergebakken zeeduivel met prei en paprika is een recept van Jerryke's Cuisine