- Snijd het vlees in dunne reepjes. - Doe de peperkorrels in een plastic zakje en kneus ze door er met een deegroller of fles overheen te rollen. - Hak de gemberbolletjes in stukjes. - Snijd de kool in reepjes van 1 1/2 cm breedte. - Snijd de paprika in reepjes. - Was de taugé. - Verhit de olie in een wok of diepe braadpan en roerbak hierin, als de olie goed heet is, de reepjes vlees met de gekneusde peperkorrels 3 minuten op hoog vuur. - Voeg de paprika en kool toe en roerbak deze 3 minuten eveneens op hoog vuur. - Schep de gember, taugé en maiskolfjes erdoor. - Roer van het aardappelzetmeel, de sojasaus en gembersiroop snel een glad papje en roer dit door het gerecht. Laat het gerecht nog 2 minuten zachtjes pruttelen. - Lekker met gekookte witte rijst.
Roergebakken kalfsvlees met gekneusde peperkorrels is een recept van Jerryke's Cuisine