Rode Porto

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De twintig okernoten in de nog groene schil goed wassen. één een groot recipiënt nemen en alle ingrediënten daar in doen.(behalve je geduld). Elke week gedurende drie maanden moet je het mengsel eens goed omroeren. Vervolgens het brouwsel filteren en in flessen gieten. Blijft jaren om van te snoepen.

Rode Porto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Porto tonic
Snack
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept