Risotto met quorn en vermout

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui en de knoflook. Snijd de paprika en de tomaten in reepjes. Hak de rozemarijnblaadjes fijn. Rooster de pompoenzaden in een droge koekenpan goudbruin. Verhit de boter en fruit de ui met de knoflook al omscheppend goudgeel. Voeg de paprika toe en bak al omscheppend 3 minuten mee. Voeg de rozemarijn, de gedroogde tomaten en de quorn toe en bak al omscheppend nog een minuut. Schep de risotto erdoor en bak mee, totdat de korrels glazig zijn. Schenk de vermout erbij en voeg 2 dl bouillon toe. Breng al roerend aan de kook. Voeg telkens als de bouillon opgenomen is 2 dl nieuwe bouillon toe. Kook de risotto zonder deksel in ca. 25 minuten gaar. Schep 5 minuten voor het einde van de bereidingstijd de helft van de kaas door de risotto. Bestrooi met de pompoenzaden. Serveer met de rest van de kaas.

Risotto met quorn en vermout is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevogeltebouillon
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmhaasje met groene aspergetips
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept