- Beboter lichtjes een of twee taartvormen en duw het uitgerolde deeg er goed in, prik enkele keren met een vork op de bodem - Laat het deeg nu in de vorm in de koelkast rusten. - Maak een rijstpapje, kook de melk met de vanillestokjes, het snuifje zout en 120 gr suiker. - Doe er de rijst bij en roer en laat heel zachtjes verder koken tot de rijst helemaal gaar is, reken op 20 tot 30 minuten, haal van het vuur. - Scheid de eiwitten van de dooiers, roer de dooiers onder de rijst ,laat een kwartier rusten en roer af en toe. - Verwarm de oven voor op 180°C - Klop de 3 eiwitten tot sneeuw, voeg er op het laatst de resterende suiker bij en klop die mee onder het eiwit. - Spatel het opgeslagen eiwit onder de rijstpap en giet het mengsel in de taartvormen zodat die elk voor 3/4 gevuld zijn. - Bak langzaam in de warme oven gedurende 40 minuten. - Laat afkoelen op een rooster.