Rijstpudding met advocaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst samen met de vanillesuiker zachtjes gaar in de melk. Laat ondertussen de gelatinebladen weken. Klop de slagroom met de suiker stijf. Neem de pan van het vuur zodra de rijstmassa gaar is. Voeg de uitgeknepen gelatine toe en laat goed afkoelen. Schep de slagroom en de advocaat door elkaar en voeg dit bij de rijstmassa. Verdeel de pudding in schaaltjes en laat hem ca. 1,5 uur in de koelkast opstijven. Eet de pudding uit het schaaltje, of stort hem op een dessertbordje. Versieren met chocolade.

Rijstpudding met advocaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatroom met sinaasappel
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met advocaat
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaatkoffie op z'n hipst
- 10 min-
Bekijk recept

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpudding
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-pap
90 min- Nagerecht
Bekijk recept
Portugese rijstpudding
45 min Nagerecht
Bekijk recept