Fondue van drie kazen

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp blauwaderkaas in keukenmachine. Ris takjes van tijm en rozemarijn uit zakje kruidenmix en hak fijn met rest van kruiden. Wijn en roomkaas in fonduepan al roerend op laag vuur tegen de kook aan verwarmen. Roer geraspte kaas beetje bij beetje met houten lepel door warme wijnmengsel, tot alle kaas gesmolten is. Roer in kopje maïzena met water tot glad papje. Al roerend kaasfondue met maïzenapapje binden. Roer kruiden en peper naar smaak door kaasfondue. Lekker met in blokjes gesneden vloerbruin of stokbrood.

Fondue van drie kazen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept