Roodbaars met tuinkruidensaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de broccoli schoon, verdeel in roosjes en snijd de steel in stukken. Snijd de roodbaars in 4 gelijke stukken en bestrooi met peper en zout. Breng het bouillontablet aan de kook met water. Leg de vis in de bouillon en houd ca. 8 min tegen de kook. Kook de broccoli in ca. 6 min. beetgaar. Kook de aardappelschijfjes in ca. 6 min beetgaar. Verwarm in een steelpan de saus. Serveer de vis met broccoli, aardappelschijfjes en saus.

Roodbaars met tuinkruidensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tuinkruidensaus
10 min
Bekijk recept
Asperges met mosterd-tuinkruidensaus
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duitse Tuinkruidensaus.
10-20 min -
Bekijk recept
Linzentaartje Met Tuinkruidensaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept