Provencaalse aardappel/tomatensalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Aardappelen gaar koken. Afgieten en koud laten worden.
- Olie verhitten. Knoflook erboven uitpersen. Toevoegen: tomaten met vocht,

0.5 eetlepels citroensap p.p. Prov. kruiden, suiker, zout en peper toevoegen naar smaak.
- Tomaten fijnprakken. 10 minuten zachtjes koken.
- Aardappelen in plakjes snijden. In schaal rangschikken. Boven tomatensaus peterselie fijnknippen. Op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Over aardappelen schenken. Laten afkoelen.

Provencaalse aardappel/tomatensalade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept