- Verwarm de oven voor op 110°C, beboter goed een stenen of vuurvaste pot. - Leg op de bodem een 20-tal lepelbicuits, verdeel de rozijnen en het geconfijte fruit bovenop d koekjes. - Kook de melk met de room, de suiker en het zout, kluts de 3 eiren en de dooiers, giet dat mengsel nu over de koekjes. - Maak een bain-marie met warm water, zet de pot erin en bak heel langzaam gedurende 1 uur en 1 kwartier in de oven. - Laat de pudding afkoelen. - Roer voor de sabayon de dooiers en de suiker tot een bleek schuim, roer pas dan de witte wijn eronder. - Klop het mengsel op een klein vuurtje of in bain-marie goed luchtig op de sabayon moet warm en gebonden zijn. - Stort de pudding uit op een schotel, voorzien van een tweetal pollepels sabayon als saus. - Giet een beetje chantilly rond de randen van de pudding en schik er mooi naast elkaar de rest van de lepelbiscuits tegenaan.