Pangasiusfilets met mosterd-sinaasappelsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de filets in met 2 eetlepels sinaasappelsap, zout en peper. Wentel de filets door de bloem. Verhit 3 eetlepels olijfolie en bak de vis op MATIG vuur 8 min goudbruin en gaar. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een steelpan en fruit de ui zachtjes glazig. Roer de rest van het sinaasappelsap, de mosterd, suiker en dille door de ui en warm de saus even zachtjes door. Bind de saus met wat aardappelmeel. Serveer de vis op de borden en schep de saus erover.

Pangasiusfilets met mosterd-sinaasappelsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Friszure cheesecake met sinaasappelcompote
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Visstoofpotje met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met groenten
20 min
Bekijk recept
Spaanse pangasiusfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept