Ovenschotel met kalfsreepjes en rode kool

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de appels, boor de klokhuizen uit en snijd de appels in plakken. Verhit de boter in een koekenpan en bak de appelplakken aan beide kanten in +/- 5 min. mooi licht bruin. Neem ze uit de pan. Bak de spekreepjes op een halfhoog vuur uit. Voeg de ui toe en fruit hem in +/- 5 min. goudgeel en glazig. Voeg het vlees toe en bak het al omscheppend bruin. Breng het vlees op smaak met peper en zout. Bereid de aardappelpuree met de melk, 4 dl water en zout naar smaak volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het vlees over de bodem van een ovenschaal, schep de rode kool erop en verdeel de aardappelpuree erover. Leg de appelplakken erop en laat het gerecht in een voorverwarmde oven (200 °C) in +/- 30 min. door en door warm worden.

Ovenschotel met kalfsreepjes en rode kool is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept