- Kruid de schijven vlees met peper en zout en wentel ze in de bloem. - Kleur ze in een platte pot in warme olijfolie. - Snijd de groenten (wortel, prei, ui) in grote, gelijke stukken. - Laat die eventjes meestoven in de pot als het vlees gekleurd is. - Plet het teentje look. - Doe tijm, laurier en het geplette teentje look bij het vlees. - Pel de tomaten, snij ze in vieren en haal de pitten eruit. - Wrijf de pitten en het vruchtvlees van de tomaten door een fijne zeef, ovet het vlees. - Giet er de droge witte wijn bij en laat koken, daarna gaat de bouillon erbij tot vlees en groenten onderstaan. - Zet het deksel op de pot en laat op een zacht vuur of in de oven pruttelen, reken op zeker 1 uur. - Was en schil de citroen met een dunschiller en snijd 1/4 van de dunne schillen in heel fijne reepjes, ontdoe de citroen van de witte schil en snijd hem in plakjes. - Haal het deksel van de pot, voeg tomaat, schijfjes citroen en reepjes schil bij de ingredi?nten en kruid met peper en zout. - Zet het deksel opnieuw op de pot en laat minstens 30 minuten gaar worden. - Test de gaarheid van het vlees na een uurtje. - Dien dit gerecht op met rijst, pasta of aardappelen.