- Maak eerst het deeg. - Doe dit met een keukenmachine of met de hand. - Meng de gist met een beetje lauw water en een schepje suiker. - Roer dit goed door elkaar. - Doe de bloem en het zou in de keukenmachine en laat hem zachtjes draaien. - Voeg nu de melk toe (Niet alles tegelijk!). - Daarna gist toevoegen. - Als het deeg eigenlijk nog te dik is doe er dan de boter bij. - Laat alles goed mengen en voeg er naar behoefte de rest van de melk bij. - Let op dat het deeg niet te slap wordt. - Als het deeg gereed is uit de machine halen en opbollen. - Zet het op een warme plaats (bv oven van 30 ? 40 graden).Na +/- een half uur het deeg verdelen in stukjes van ongeveer 50 gram. - Deze stukjes weer opbollen en daarna warm wegzetten. - Leg er een vochtige doek overheen. Als de bolletjes weer zijn gerezen kun je de broodjes gaan vormen. Leg de gevormde broodjes op een bakplaat en bestrijk ze met ei. - Tenslotte als ze opnieuw gerezen zijn afbakken in een oven met een temperatuur van 240 graden. - De baktijd is hooguit 10 minuten.