Limoncello (Citroenlikeur)

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Breng het water aan de kook, los de suiker erin op en laat de suikerstroop afkoelen.
- Was de citroenen goed schoon en schil de citroenen met een dunschiller.
- Giet de alcohol en de afgekoelde suikerstroop in een wekfles of een andere hermetisch afsluitbare pot en voeg er de citroenschillen aan toe.
- De citroenlikeur twee weken laten staan.
- Iedere dag de wekfles goed schudden.
- Na twee weken de citroenlikeur filteren, overdoen in gewone flessen en klaar is de citroenlikeur.

Limoncello (Citroenlikeur) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Citroen-ricottataart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limoncello dessert met ananas
20 min  - Nagerecht
Bekijk recept
Limoncello blush
5 min
Bekijk recept

Gegrilde zalm, risotto met limoncello en chips van pancetta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo met limoncello en basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Limoncello dessert
150 min Nagerecht
Bekijk recept
Ijsthee met gember en limoncello
Snack
Bekijk recept