Lauwwarme aardappelsalade met bosduif

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was en droog de salades. Klop de dressingingredienten tot een homogene emulsie en breng op smaak met peper en zout. Verwarm een scheutje olijfolie in de pan en bak hierin de spekblokjes krokant, schep uit en hou warm. Bak in dezelfde pan de aardappeltjes en voeg indien nodig wat olijfolie toe, kruid met peper en zout en hou warm. Bak de duivenborsten aan beide zijden 3' in hete olie met de verse tijm en de teentjes look, kruid met peper en zout, haal van het vuur, dek de pan af en laat rusten. Schep de salades en de loofsnippers door elkaar, schep er 3/4 van de dressing, de aardappeltjes en spekblokjes door en verdeel over de borden. Snij het vlees in reepjes en schik op de salade, en besprenkel met de rest van de dressing en serveer onmiddelijk.

Lauwwarme aardappelsalade met bosduif is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Filet van bosduif met appel en calvados
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bosduif met een taartje van courgette en linzen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken bosduif met rode wijnsaus, gemengde boschampignons en knoflookpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bosduif met abrikozen en pistachenoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept