- Doe de ham in de keukenmachine. Voeg de citroenrasp en 1 eetlepel citroensap toe. Bewaar de andere citroen. Voeg de fijngehakte salie en wat zout en peper toe en roer tot een grove pasta. - Dep de kalfskoteletten droog met keukenpapier. Maak 4 diepe inkepingen in de bovenkant van elke kotelet tot ongeveer driekwart van de dikte van het vlees. Druk de pasta in de inkepingen. - Bestrijk de koteletten met olie en bestrooi ze met wat zout en peper. Rooster de koteletten 14-16 minuten boven direct halfhoog vuur tot ze gaar zijn maar nog licht rose van binnen. Keer ze in die tijd een maal om. - Leg de koteletten op 4 borden. Leg op elke kotelet een plakje boter. Halveer de achtergehouden citroen en pers wat citroensap over de boter en het vlees. Garneer met de salie.
Kalfskoteletten gevuld met salie en prosciutto is een recept van Jerryke's Cuisine