Kalfskotelet in portsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de koteletten door de bloem. Bestrooi ze met peper, zout en paprikapoeder. Verhit de boter en bak hierin de koteletten in 15 minuten rondom bruin. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Voeg port, witte wijn, kookroom en citroensap bij het braadvocht van de koteletten en laat de saus tot de helft inkoken. Serveer de kalfskoteletten met de saus. Bestrooi het gerecht met peterselie. Eet er rijst of pasta bij. Serveer er een mengsel van gekookte sperziebonen, tomatenblokjes, gesnipperde rode ui en enkele fijngesneden ansjovisfilets bij.

Kalfskotelet in portsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade Voor Kalfskotelet.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept