Kabeljauwhaasje met asperges

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de vis in 4 stukken en wikkel ieder stuk in een plakje spek. Bind vast met keukengaren. Pel en kook de asperges beetgaar in water. Maak vervolgens de saus: meng de eierdooiers met 4 lepels kookvocht van deasperges op zacht vuur en warm dit onder voortdurend roeren op. Voeg er dan de in kleine stukjes gesneden boter in kleine hoeveelheden bij en meng goed voor u er meer boter bij doet. Verwerk er alle boter in en breng dan op smaak met het citroensap. Bak de vis in de boter. Reken 4 minuten aan iedere kant. Schik de asperges op de borden, leg er de vis op en lepel er dan de saus rond. Werk af met de gefrituurde basilicumblaadjes. Serveer met puree.

Kabeljauwhaasje met asperges is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept