Kabeljauwfilet in champignonroomsaus.

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Houd de vis in de bouillon 10 minuten tegen de kook aan (au-bain-marie) Bak de champignons, strooi er de bloem over, warm alles goed door en voeg onder goed roeren 1 dl kookvocht toe. Roer de zure room door de champignons en maak het geheel op smaak met peper en zout. Leg de vis op een schaal, giet de saus erover en strooi er wat peterselie op.

Kabeljauwfilet in champignonroomsaus. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met champignonroomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels met champignonroomsaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept