jerryke's gestoofd konijn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de bouillon klaar (1/2 l.), hak de uien, snij het spek in blokjes en de wortelen in schijfjes. braad de stukken konijn aan in een kookpan met wat boter, als de stukken goed dekleurd zijn neem je ze uit de kookpanen dan laat je de gehakte ui en de spekblokjes bakken in wat verse boter, deglaceer met azijn, voeg er het konijn weer bij en begiet met de bouillon. voeg er de wortels, laurier, zout en peper bij en de snede brood met mosterd , laat ongeveer 1 uur en 15 min.op een zacht vuurtje sudderen. dien heel warm op met natuuraardappelen

jerryke's gestoofd konijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Konijn op wijze van jerryke
0 min
Bekijk recept
Pesto van jerryke
0 min
Bekijk recept
Aardbeienkaastaart van jerryke
0 min
Bekijk recept
Tartare van jerryke
0 min
Bekijk recept