- Roer de eidooiers met de suiker los, daarna deze massa "au bain marie" luchtig kloppen totdat deze goed warm aan voelt ( U kunt dit het best met de buitenkant van de vinger voelen). - Daarna deze massa koud kloppen. - Smelt 200 gr. oranje chocolade in een pannetje "au bain marie", als deze gesmolten is de rest van de oranje chocolade erbij en constant blijven roeren. - In de tussentijd de slagroom opkloppen tot kwark dikte. - Spatel de chocolade massa met eidooier massa door de slagroom en de Grand Marnier (let op erdoor spatelen en niet kloppen). - Giet deze massa in de vormpjes. **Opmerking:** - alle ingredi?nten moeten koud verwerkt worden anders zakt de vorm in elkaar. **Chocolade krullen:** - Smelt 2/3 van de chocolade "au bain marie", wanneer deze gesmolten is de rest van de chocolade erbij en constant blijven roeren tot deze koud is. - Giet deze massa op een marmeren plaat of een vlakke glazen snijplank. Smeer deze uit totdat er een dun laagje ontstaat, wanneer ze taai begint te worden gaat u met een mes over de marmeren plaat van boven naar beneden zodat de chocolade begint op te krullen. Herhaal dit meerdere malen. **Serveren:** - Leg een hartje op een bord, leg daar een chocolade krul op en serveer er een glaasje parfait d'amour bij