Fruit met verse ananasroom

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil de ananas, verwijder de kern en snij het vruchtvlees in fijne plakjes, bewaar vier mooie plakjes voor de versiering.
- Doe de versneden ananas in een kom, bestrooi met de kaneel, het in de lengte gehalveerde en leeggeschraapte vanillestokje, de suiker en de rum en laat enkele uren marineren.
- Laat de ananas uitlekken, doe de boter in een warme pan en fruit de ananas lichtbruin, voeg het sap van de marinade toe, laat tien minuten verder koken en laat vervolgens afkoelen, doe het geheel in de mixer, voeg de room toe en laat verder afkoelen.
- Maak de seizoensvruchten schoon en versnij ze, schik ze op de borden en giet hierover de ananasroom, versier mer roze peper en kaneelstokjes.

Fruit met verse ananasroom is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Feesttaart met chocomousse en banaan-ananasroom
150 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ananasroom
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept