Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Meng de salade, de pijnboompitjes, de korstjes en de geplette look.
- Maak de curryvinaigrette door de mosterd met de azijn te vermengen en deze stelselmatig bij de olijfolie te voegen. Kruid met peper, zout en een mespuntje curry.
- Meng de curryvinaigrette onder de salade.
- Was de rogfilets zorgvuldig, dep ze droog, haal ze door de bloem en bak ze knapperig in boter met olijfolie (2 minuten per kant).
- Schik de salade op het bord, leg de rogfilets erop en versier met gehakte peterselie.

Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliata di carne di renna (geroosterd rendiervlees en gnocci di patate)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke snert Klassieke snert
30 min-
Bekijk recept
Lichte paksoibouillon met shiitake
30 min-
Bekijk recept
Bul Ko Ki. (sla-envelopjes Met Pittige Vleesreepjes.)
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept