Romige champignon-pastaschotel

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de ui. Maak de champignons schoon met keukenpapier en halveer.
  • 2 Verhit in een koekenpan de olie en fruit de ui. Voeg de champignons toe en bak alles al omscheppend 4-5 min. Pers de knoflook boven de pan en bak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en zout en houd de champignons op laag vuur warm. Rooster de pijnboompitten in een droge pan op laag vuur. Snijd de koriander fijn.
  • 3 Giet de pasta af en schep door de champignons. Verdeel de pasta over de diepe borden en schep de zure room erop. Bestrooi de penne met de pijnboompitten en de koriander.

Romige champignon-pastaschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met courgette en spek
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept