Entrecote Cafe de Paris

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De sjalotjes, champignons en knoflook ragfijn hakken en in een beetje boter fruiten zonder te laten kleuren. Af laten koelen.
- Het champignonmengsel samen met tweederde deel van de boter, ansjovisfilets, gehakte kruiden, citroensap, peper, zout en worcestershiresaus in de keukenmachine tot een cr?me draaien. Deze cr?me in de koelkast bewaren.
- De entrecotes in hete boter roze bakken, uit de pan nemen en warm houden.
- Het bakvet weggooien, de pan afblussen met de witte wijn en de kalfsfond toevoegen. Het geheel even in laten koken, de room toevoegen en de pan van het vuur nemen. Wat van de cr?me door de saus roeren. De saus eventueel op smaak brengen met peper en zout en samen met de entrecotes serveren.

Entrecote Cafe de Paris is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Veloute Aux Champignons De Paris
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Champignons " De Paris"
20-30 min -
Bekijk recept
Tournedos Cafe De Paris
30-60 min -
Bekijk recept
Veloute Aux Champignons De Paris
20-30 min -
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept