Zeef de bloem boven een mengkom en roer de gist er goed door. Maak in het midden een kuiltje. Doe hierin alle ingrediënten behalve de rozijnen en de gemalen amandelen en kneed het deeg met de mixer met kneedhaken op de hoogste stand tot het deeg van de bodem loslaat en blazen vertoont. Laat het deeg afgedekt op een warme plaats rijzen tot het in volume verdubbeld is. Kneed het deeg vervolgens kort door en voeg de rozijnen en de amandelen toe. Doe het deeg in een goed ingevette, met bloem bestrooide tulbandvorm en laat deze afgedekt op een warme plaats rijzen tot de vorm voor drie vierde gevuld is. Bak het deeg onder in een voorverwarmde oven. Stort het gebak na het bakken op een taartrooster, laat het afkoelen en bestrooi het met poedersuiker. Baktijd en oventemperatuur: Elektrische oven: 180°C (voorverwarmen) Hete lucht oven: 165°C (voorverwarmen) Gasoven: Stand 3 Baktijd: 45 - 50 minuten