Eenvoudige patee

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 180?C (hetelucht 160?C) - Maak de kippenlevers schoon, verwijder eventuele adertjes en dep de levertjes met keukenpapier droog.
- Vet de cakevorm in met olie.
- Ris de tijmblaadjes. Pel de knoflook.
- Pureer de kippenlever met de eieren, slagroom, cognac, nootmuskaat, tijm, knoflook en wat peper en zout. Schenk de leverpuree in de cakevorm.
- Plaats de cakevorm in een braadslede gevuld met 5cm warm water. Laat de pat? midden in de oven in ca. 1 1/2 uur gaar worden. Laat de pat? afkoelen en ze de pat? 1 nacht in de koelkast. Maak de randen los met een mes en stort de pat? op een schaal.

Eenvoudige patee is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Grootmoeders patee recept
0 min
Bekijk recept
Vegetarische Pat?
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Eenvoudige courgettesoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Eenvoudige rodekool
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Eenvoudige tiramisu
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept