Eendenbout met mosterd in de oven

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de bouten langs beide kanten bruin in de boter of het eendenvet. Breng op smaak met peper, zout, tijm en laurier. Leg ze in een ovenschotel en zet 60 à 90 minuten (naargelang de grootte van de bouten) in een oven van 160 à 170°C. Smeer ze, als ze gaar zijn, in met de mosterd en bestrooi met de geperste look, de peterselie en het broodkruim. Ze 5 à 7 minuten onder de grill. Serveer met groenten of sla.

Eendenbout met mosterd in de oven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gekonfijte eendenbout met rodekool-korianderstamppot
30 min -
Bekijk recept
Mediterrane eendenbouten met truffelpolenta & parmezaan
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van gekonfijte eendenbout met granaatappel en vinaigrette met confituur
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenbout met wintergroenten
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept